In blog

De ADHD awareness maand is gestart en dat is voor HeartLife een mooi moment om de ‘Hart-Hoofd connectie – enquête’ te lanceren. Na het zorgvuldig bestuderen van meer dan 6000 vrouwen met “onbegrepen” hartklachten zijn we er bij HeartLife achter gekomen dat er een belangrijk verband bestaat tussen mentale disbalans (al dan niet in combinatie met de overgang) en hartklachten.   AD(H)D speelt vaker dan gedacht een rol bij onbegrepen hartklachten.

Hierdoor zijn we bij HeartLife begonnen met geïntegreerde zorg. Met als doel het nog beter herkennen én behandelen van hartklachten bij vrouwen die samenhangen met hun mentale welzijn en de levensfase waarin ze verkeren. Met uiteraard ook leefstijlzorg op maat.

Deze enquête hebben we enerzijds gemaakt om vrouwen te informeren en om bewustwording te creëren, maar ook omdat wij benieuwd zijn naar wat vrouwen wel/niet weten over de link tussen hart en hoofd. Zodat wij daarop kunnen anticiperen en betere informatie/kennis beschikbaar kunnen stellen.

Doe mee aan deze interactieve mini-vragenlijst, waarin je kennis over de connectie tussen je hartgezondheid en mentale gezondheid wordt getest én bijgespijkerd!

👇🏻
Klik hier om mee te doen

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

HeartLife Magazine